Tivolirevyen

Tivolirevyen

Glassalen i Tivoli

10. jun 2023

kl 14.00

1630 KØBENHAVN V

Tivolirevyen er tilbage med stjernespækket besætning
Med Lisbet Dahl i spidsen vender Tivolirevyen tilbage med et brag af et show, der kræver mere end almindeligt veltrænede lattermuskler.

Højt humør, knivskarp satire og imponerende parodier kombineret med skuespil, vovede sange og politiske viser. Tivolirevyen har det hele og byder på både stolte traditioner og fornyelse. Det bliver frækt, festligt og fornøjeligt.

Tivolirevyen bliver det glade vanvid, for med Lisbets imponerende evne til timing og nærvær kan revyen sætte nye standarder for alt det, vi elsker ved både hende og revygenren. Det stærke hold består af revydebutanterne Linda P. og Nicolai Jørgensen, der skal folde deres talenter ud sammen med den garvede revystjerne Carsten Svendsen.

Som om det ikke var nok til en forrygende aften i Glassalen, så er det James Price, der slår revytonen an som kapelmester, mens hele herligheden er pakket ind i et spændende univers af lys, lyd og scenografi.

Velkommen til revy, som du kender og elsker den.

Varighed forventes at være ca. 2. timer inkl. en pause på 20 minutter.

Aldersanbefaling
Anbefalet fra 12 år. Alle børn er forskellige, og vi anbefaler, at forældre vurderer individuelt om forestillingens historie og tema er passende for deres børn. Der er ikke adgang til forestillingen for børn under 3 år.

OBS! Praktisk information
Kørestolspladser og ledsagerpladser kan udelukkende købes ved henvendelse til Tivolis Box Office personligt eller på 33151001.

Ledsagerbilletter udstedes mod forevisning af ledsagerkort fra Invalideorganisationernes Brugerservice.