Tivolirevyen

Tivolirevyen

Glassalen i Tivoli

29. jun 2024

kl 14.00

1630 KØBENHAVN V

Tivolirevyen 2024

Sidste år vendte Tivolirevyen tilbage og fortsatte Tivolis lange revytradition. Det var en stor publikumssucces, og nu er Lisbet Dahl klar med et nyt stærkt hold heriblandt Thomas Eje. Du kan godt begynde at glæde dig til en sjov og musikalsk revyoplevelse i Glassalen.

Tivolirevyen er revy, som du kender og elsker den. Det er festligt og fornøjeligt, lige på kanten og nok også en smule over. Det bliver et meget stærkt musikalsk hold, og både kendte ansigter og nye talenter står klar med skuespil, sange og skarp satire, når Lisbet Dahl skyder årets revy i gang.

Glæd dig til at opleve revyen med Lisbet Dahl, Thomas Eje, Rikke Bilde, Rikke Buch Bendtsen og Mikkel Becker Hilgart. Nå ja, og naturligvis James Price, der står bag musikken og skal styre aftenen igennem med et ualmindeligt godt orkester.

Velkommen til Tivolirevyen i Glassalen.

Læs mere her

Aldersanbefaling
Anbefalet fra 12 år. Alle børn er forskellige, og vi anbefaler, at forældre vurderer individuelt om forestillingens historie og tema er passende for deres børn. Der er ikke adgang til forestillingen for børn under 5 år.