Tonica

Tonica

Musikhuset

08. jan 2023

kl 14:00

8000 Aarhus C

Vi slår dørene op for den helt store lyd, når Jens Jacob Tychsen og Rikke Mølgaard sammen med Harmoniorkestret TONICA skyder nytåret i gang.

Oplev en søndag eftermiddag i Musikhuset, hvor det efterhånden er blevet lidt at en tradition, at nytåret spilles i gang af Harmoniorkestret TONICA.

Efter en ufrivillig pause er der lagt op til en enestående koncertoplevelse, der musikalsk når hele vejen rundt. Der er gensynsglæde med kendte værker, og danske sange og ligeledes en hyldest til Bent Fabricius-Bjerre. 

Nytårskoncerten 2022 bliver noget helt særligt.

Kendt badegæst og stærke stemmer
Glæd dig til at opleve Jens Jacob Tychsen, som er uddannet fra skuespillerskolen her i Aarhus. Jens Jacob har medvirket i en lang række forestillinger på teatret og på tv har man blandt andet kunne opleve ham i serier som Borgen, Forbrydelsen og aktuelt Badehotellet.

Jens Jacob er desuden en af Danmarks mest brugte stemmer indenfor tegnefilm, reklamer, dokumentarudsendelser og indlæsning. Han har blandt andet lagt stemme til Svampebob Firkant, Snurre Snup, Kermit, Prinsen i Askepot og Disney´s Hercules.

Sangerinden Rikke Mølgaard har talent og en stor stemme og leverer altid en super performance, hvilket utallige optrædener i både ind- og udland også vidner om. Rikke er en sanger med meget sjæl, indlevelse og power. Hun er ofte med, når danske og internationale solister går på scenen og vi er stolte over at kunne præsentere hende nu på scenen med Harmoniorkestret TONICA.