Tuttis Eventyr

Tuttis Eventyr

Musikhuset

26. apr 2025

kl 10:00

8000 Aarhus C

Der er musik og eventyr for både store og små, når Tigeren Tutti drager ud i verden for at finde sin stemme – med hjælp fra Aarhus Symfoniorkester og alle dyrene i junglen.

Tigeren Tutti har aldrig lært at brøle og må gå på eventyr i junglen, i bjergene, over stepperne, under bølgerne og i musikken for at finde sin helt egen stemme. Undervejs møder han et væld af hjælpsomme – og mindre hjælpsomme – dyr, som hver giver deres bud på, hvad det vil sige at brøle. Men hvilket råd skal han følge? Er det Lærer Løves skolebrøl, fodboldbøflernes jubelbrøl, bjerggorillaernes ophidsede skrål, eller noget helt andet, der er det rigtige?

Tegner og fortæller Carl Quist-Møller – som også er far til Jungledyret Hugo og Læsepadden Pede – har fundet på eventyret om orkestrets tigermaskot Tutti, og den danske komponist Lasse D. Hansen har skrevet tonerne, der passer til.

Sammen med orkestret føres du på en eventyrlig rejse ind i musikkens og følelsernes hjerteland, hvor musikken giver ordene stemning og liv – og hvor du på sjov og underholdende vis også kan fundere over, hvad der egentlig er din stemme?

Dirigent
Morten Ryelund

Medvirkende
Maria Burgård
fortæller & sang

Tigeren Tutti
orkestrets børnemaskot

Værk
Lasse D. Hansen (musik) & Carl Quist-Møller (tekst)
Tuttis Eventyr

Varighed
ca. 45 minutter
anbefales fra 5 år

Arrangør: Aarhus Symfoniorkester