TWO ANOTHER

TWO ANOTHER

Pumpehuset

19. nov 2024

kl 20.00

1554 KØBENHAVN V

Soulet electropopduo fyrer op under Pumpehuset

I sidste måned henrykkede Two Another en udsolgt Ideal Bar. Den 19. november vender det melodistærke makkerpar tilbage til Danmark, hvor de giver koncert i Pumpehuset.

Temperaturen var høj og popfesten total, da Two Another i starten af april forførte en propfyldt Ideal Bar med deres smooth og groovy electropop, der bl.a. henter inspiration i 60’er-soul, alternativ R&B, 80’er-funk og moderne elektronisk pop.

De danske musikelskere, der ved den lejlighed gik forgæves, kan nu glæde sig over, at den engelsk-amerikanske duo snart følger op på succesen. Den 19. november giver de således deres hidtil største danske koncert, når de fyrer op under Pumpehuset.

Historien om Two Anothers oprindelse, starter under den australske sol. Angus Campbell, der er født i Storbritannien, og amerikanske Eliot Porter mødte hinanden gennem et musikforløb drevet af den elektroniske duo Bag Raiders på deres skole i Sydney. De fandt hurtigt melodien i deres fælles kærlighed for indiepop, fransk electro, dance og hiphop. Efter at have færdiggjort skolen, rejste de hver for sig i Australien og Europa, inden de i 2015 mødtes i London og dannede Two Another.

Efter millioner af streams og en succesfuld udgivelse med ep’en ”Another Tape” (2018) landede Two Anothers debutalbum ”Back to Us” i 2022. Her forkynder duoen deres kærlighed for R&B-klingende melodier, groovy funk-bas og alternativ pop.

Deres seneste udgivelse er ep’en ”FRESHMAN”, der udkom i april 2024 og er fyldt med fremragende mellow tilbagelænet solskinspop, som vil fungere som det perfekte soundtrack til efterårets koncertvisit.