TY SEGALL (solo acoustic)

TY SEGALL (solo acoustic)

Pumpehuset

19. aug 2024

kl 20.00

1554 KØBENHAVN V

Legendarisk garagerocker giver eksklusiv solokoncert med stærke nye sange

Support: Ben Boye

Ty Segall, der lige har udsendt det anmelderroste album ”Three Bells”, gæster Pumpehuset den 19. august med et akustisk soloshow.

Ty Segall er et unikum på den amerikanske garagerockscene, kendt for sin sprudlende arbejdsiver, der siden 2008 har resulteret i langt over 20 album i eget navn – og så tæller vi ikke sideprojekter og splitalbum med!

Fordi der er så kort fra tanke til handling hos det amerikanske unikum, er hans seneste album ”Three Bells”, der udkom i januar 2024, noget helt særligt i en ellers kulørt og bredtfavnende diskografi.

Segall har således arbejdet på det i to år – en helt uhørt lang tilblivelsestid for den rastløse musiker. Til gengæld er det 65 minutter lange dobbeltalbum også en hans mest ambitiøse og absolut bedste udgivelser, der viser hans grænseløse musikalske idérigdom og suveræne sangskrivningsmæssige spændvidde.

Her er smækker lige-på-garagerock, fede fuzz-akkorder og gnistrende stonerrock, men også mere afdæmpede stunder og proggede kompositioner, der sender kærlige hilsner til så forskellige navne The Beatles, Love, Led Zeppelin, Funkadelic og Frank Zappa.

”Three Bells” har da også modtaget bundtvis af anmelderroser. Pitchfork tildelte det den flotte karakter 7,8 og karakteriserede det som ”an ambitious, uncanny, joyously unpredictable album that invites you to get lost within its house-of-mirrors design”. Paste Magazine gav 8 ud af 10 stjerner for ”more than an hour of his musical stream of consciousness roaming wild and free”, mens Uncut gav 4,5 ud af 5 stjerner og skrev :”It’s brilliantly recorded, pristine and perfectly imperfect”.

Nu drager Ty Segall på turné med de nye numre og klassikere fra bagkataloget, og i den anledning runder han endnu en gang Danmark. Den 19. august kan den legendariske garagerocker således opleves i et helt særligt setup i Pumpehuset, hvor han giver en eksklusiv akustisk solokoncert for sine danske proselytter.