UNG-SKAB (DK) + APHACA (DK)

UNG-SKAB (DK) + APHACA (DK)

Store VEGA

09. dec 2023

kl 20.00

1674 KØBENHAVN V

UNG-SKAB & APHACAs popsange slynger dig ind i ungdommelig ekstase

Syng, græd og fest aftenen væk med UNG-SKAB og APHACA. De upcoming-kometer gentager succesen med endnu en fælleskoncert. I 2022 spillede de sammen for et udsolgt Pumpehuset, og nu står de i Store VEGA til december. Bandsene spiller gamle og nye sange fra hver deres katalog, så du kan glæde dig til en kærlighedsfyldt aften spækket med sprudlende pophits.

UNG-SKAB
Over Eigil Bjørns produktioner, der stædigt afsøger grænselandet mellem R&B, pop og trap, svæver Clara Roses glimtende arrangementer. Sammen opløser de lytteren i UNG-SKABs verden. En verden, hvis vejrtrækning er lyden af hjertevenner og hjertesorg, sommerfester og solopgange.

Duoen udgav deres debutsingle i januar 2021. Herefter udgav de en række singler og deres debut-ep i november 2021. Siden da har UNG-SKAB været på Danmarkstour, spillet SPOT Festival, været en del af VEGAs Udvalgte i 2022 og været med i DR’s programserie Upcoming.

Om APHACA

APHACA laver musik der, med egne ord, “bare fungerer, uden at vide hvorfor eller hvordan”. For gruppen handler det om at “opdage en lyd, og kompromisløst følge efter den. Når den rigtige følelse opstår, er sangen færdig”. Resultatet er en fuldkommen umiddelbar og rendyrket poplyd, der indebærer flerstemmigt – sommetider ustemt – drengekor, 70’er synthesizere, akustisk guitar og indietrommer i et spraglet lydunivers, der er præget af ungdoms ekstase og forvirring.

Både lyrisk og visuelt bliver der ivrigt refereret til flora som en kilde til liv, kærlighed, undren og mystik. Hvis man spørger drengene, hvilken genre de sværger til, svarer de: mælkebøtte-pop. I 2021 udgav den københavnske drengegruppe triple-singlen Flora Flora, og i juni 2022 udgav de deres debutalbum, ET AAR UDEN DIG.