USERS (DK)

USERS (DK)

Ideal Bar

15. nov 2024

kl 20.00

1674 KØBENHAVN V

WE MEAN IT MAAAN! USERS nedlægger Ideal Bar

Med deres fremadstormende post-punk, har USERS sendt trykbølger gennem den danske musikscene. Bandets rødder er solidt plantet i samfundskritisk aktivisme og kampen for et nyt samfund manifesteres gennem støjende riffs, aggressiv vokal og tankevækkende tekster.

På trods af at bandet kun har eksisteret i ét år, har de med deres kompromisløse, eksplosive og skarpe liveshows i den grad bevist, at de udfylder et tomrum på den danske punkscene. I 2023 gik USERS i koryfæerne Sex Pistols og Iggy Pops fodspor, da de spillede den første koncert i Palads’ gamle klublokaler siden 1980’erne. Bandet sprængte rammerne for, hvad der kunne lade sig gøre på klubben Den Anden Side. Iboende i USERS DNA er netop at udfordre og gentænke rammerne for, hvad en traditionel koncert kan være.

Musikmagasinet Devilution fortæller om oplevelsen af USERS live:

“Med en stemme som en ung Damon Albarn, en attitude direkte ud af Thatcher-tidens London og en energi, der efterlod alle sveddryppende og forpustede, var det unge danske band så positiv en overraskelse, at vi slet ikke er i tvivl om, at det eneste, der kommer til at stå i vejen for en kæmpemæssig karriere, er bandets eget punk-etos”.

Forkæl dine Dr. Martens med en ny omgang læderfedt, og fortab dig i USERS sveddryppende punk-katekismus, når de indtager Ideal Bar den 15. november.