Vanvittig Verdenshistorie

Vanvittig Verdenshistorie

Musikhuset

26. apr 2024

kl 17:00

8000 Aarhus C

Underholdende aarhusiansk historie-duo live i Musikhuset.

I har spurgt - Vanvittig Verdenshistorie Podcast har lyttet. 

Alexander Janku og Peter Løhde har i 6 år udfoldet verdenshistoriens løjerligste vingesus bag mikrofonerne. Nu er de endnu engang klar til at indtage Musikhuset for at optage et specialafsnit. Men intet er helt, som det plejer.

Formatet er, som du kender det fra live-episoderne - men med et twist: Det er by request.

Gode, dumme og sjove historier

Gennem tiden har de to århusianske gutter modtaget tusindvis af forslag til gode, dumme og sjove historier. Den lange liste har de nu kogt ned til de ti allermest efterspurgte. Hver af de ti byer på duoens danmarksturné byder altså på en ny, unik historie, der har stået øverst på lytternes ønskeseddel.

Det hele bliver selvfølgelig i vanlig stil fortalt og optaget live på scenen foran - og i samarbejde med - publikum! Glæd dig til en forrygende aften i selskab med nogle af historiens største personligheder. Og to fedladne gutter fra Aarhus.

Militærfolk, pirater eller forretningsmoguler?

Den præcise historie til Musikhuset vil blive annonceret ved et live-stream-event senere på året. Men vi kan allerede afsløre, at historierne, som Alexander og Peter udfolder på turnéen, bliver et potpourri af vilde militærfolk, pirater, forretningsmoguler og dumme historiske events, leveret med en solid omgang humor og en god bajer til. Præcist, som du er vant til.

Alexander og Peter kalder det selv en hyldest til den dedikation og kærlighed, som podcastens over 50.000 lyttere har udvist gennem tiden. Kritikere kalder det en måde at tjene nogle flere penge.

Om ikke andet taler tallene for sig selv: Med over 10.000.000 downloads har Vanvittig Verdenshistorie været fast inventar på podcast-hitlisterne gennem de forgangne seks år.

Dét her bliver vanvittigt - og helt perfekt!