Vinterjazz: Adam Rudolph II

Vinterjazz: Adam Rudolph II

Den Sorte Diamant - Dronningesalen

19. feb 2025

kl 20.00

1219 KØBENHAVN K

Vinterjazz i Diamanten 2025

Hver vinter er der Vinterjazz i Diamanten, hvor vi i samarbejde med Copenhagen Jazz Festival præsenterer spændende og særegne jazzkoncerter i Dronningesalen.

I år kan du opleve den amerikanske multiinstrumentalist og komponist Adam Rudolph i Dronningesalen over to aftener. Rudolph er kendt for sit arbejde inden for særligt verdensmusik, afrikansk og global jazz og fusion. Han anses som en af de tidlige innovatorer indenfor verdensmusikken. Gennem rejser i både Europa, Asien og Afrika har Rudolph lært at mestre perkussionsinstrumenter i alle afskygninger og har desuden indspillet med navne som Yusef Lateef, Jon Hassell og Herbie Hancock.

Denne første aften er Adam Rudolph med sin egen gruppe fra New York. På dag to merger de med Copenhagen Jazz Orchestra, samt et udvalg af andre danske musikere, og vi kan love – begge aftener bliver helt enestående.

Copenhagen Jazz Festival
Vi er glade for og stolte over at kunne lægge scene til en række koncerter under jazzfestivalerne og i forbindelse med Den Sorte Diamants sommerprogram, som både tæller jazzkoncerter i Dronningesalen og under solen på havnekajen. Hold øje med vores hjemmeside for mere information om årets jazzkoncerter!