WICKED

WICKED

Tivolis Koncertsal

19. okt 2024

kl 15.00

1630 KØBENHAVN V

Magien breder sig og du kan komme med til det fortryllede land Oz, når musicalfænomenet WICKED får premiere i Tivolis Koncertsal i efteråret 2024. En forestilling der nærmest er som skabt til Tivoli, der i netop den periode byder indenfor til ’Halloween i Tivoli’ – mere fortryllende bliver det ikke!

Siden premieren på Broadway for præcis 20 år siden, har WICKED taget verden med storm. Musicalen spiller stadig i New York og i Londons West End og har derudover været opført i over 100 byer med 60 mio. solgte billetter på verdensplan. Utallige fangrupper dyrker den populære musical, med de evigt aktuelle temaer som venskab, kærlighed og det at turde være sig selv!

Nu kommer WICKED til Tivolis Koncertsal i en helt ny dansk opsætning produceret af Fredericia Musicalteater med nye flotte kostumer, imponerende scenografi og iscenesættelse, men samme kendte historie og elskede musik.

Hovedrollerne spilles af Nanna Rossen (som Elphaba) og Johanne Milland (som Glinda).

Instruktionen er i absolut kyndige hænder hos Thomas Agerholm og scenografien hos den Reumertvindende scenograf Benjamin La Cour, der sammen har stået bag populære kæmpesucceser som Klokkeren fra Notre Dame - The Musical, Seebach, Shubidua - The Musical.

Læs mere her

Aldersanbefaling:
Anbefalet fra 8 år. Alle børn er forskellige, og vi anbefaler, at forældre vurderer individuelt om forestillingens historie og tema er passende for deres børn. Der er ikke adgang til forestillingen for børn under 3 år.