Yoga, brunch & bobler

Yoga, brunch & bobler

Scandic Spectrum

30. dec 2023

kl 10.00

1560 KØBENHAVN V

Yoga, brunch & bobler

Nytårs event med havneudsigt på smukke Scandic Spektrum Kom med til yoga og brunch m. bobler med veninderne, din kæreste, din mor eller far/datter eller søn eller bare én du holder af, og bliv klar til at træde ind i det nyt år med en god og hyggelig afslutning på det gamle.

Lørdag den 30. december 2023 kl. 10:00 – 13.45
Scandic Spectrum, Kalvebod Brygge 10, 1560 København V.

Vi starter dagen med to timeres yoga, guidet af yogainstruktør Jette Christensen fra Nam Yoga, hvor din krop blive godt gennemarbejdet og blødgjort med en masse dejlige stræk og styrkende stillinger, twist og afspænding, ro samt dybe vejrtrækninger. Stræk dig glad, sund og i balance. Slip spændingerne, få ny energi og kom helt ned i gear efter julen. Alle kan være med, der bliver guidet i forskellige niveauer.

Efterfølgende serveres en lækker brunch buffet med varme og kolde retter og 1 glas bobler på 6. etage med den smukkeste udsigt over Københavns Havn.

Kommer du på cykel, er der masser af plads til cykelparkering uden for hotellets indgang. Kommer du i bil, er der parkeringsmulighed i kælderen under hotellet, kr. 30,-/time. eller i gaderne.

Medbring yoga måtte og evt. tæppe. Der er mulighed for omklædning (ikke bad) før og efter Yoga oplevelsen
Pris kr. 699,-/person
Tilmelding via Billetlugen
Tilmelding er bindene og kan ikke refunderes, men man må gerne give sin plads til en anden.

(Arrangementet gennemføres ved min. 40 deltagere)