Zar Paulo

Zar Paulo

Skråen i Nordkraft

02. nov 2024

kl 20.00

9000 AALBORG

Zar Paulo blev kåret som ”Årets Nye Danske Livenavn” ved Danish Music Awards 2023. I oktober og november kan publikum opleve Aarhus-kvintettens anmelderroste shows, når de besøger spillesteder i landets fire største byer herunder Skråen i Aalborg.

Siden 2022 har Zar Paulo været på et målrettet togt ind på den danske musikscene. Debutalbummet Elendig Software er endt på flere mediers lister over årets bedste udgivelser, de har høstet top-anmeldelser for deres livekoncerter og solgt over 15.000 billetter til deres headlinershows rundt i landet.

”Det seneste to år har bøjet virkeligheden. ”Klap For Fædrelandet” blev en portal ind i en ny verden, hvor der pludselig var nogle, der gad lytte til vores musik og komme til vores koncerter. Der er sket en masse ting, og vi er meget overvældede og taknemmelige over den respons, vi har fået rundt i landet. Det har virkelig været kæmpestort for os. Nu går vi i studiet og laver ny musik, og så glæder vi os helt vildt til at vende tilbage til de fire spillesteder i efteråret,” siger forsanger Emil Vammen.